Zaštita osobnih podataka

Službeni kontakti službenika za zaštitu osobnih podataka:

adresa: Trg Eugena Kvaternika 9, 40 000 Čakovec
tel: 040/313 748
e-mail: info@solektra.hr

Više o kolačićima (engl. cookies)
Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo prilikom posjete naše Internetske stranice. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Da bi kolačiće mogli koristiti sukladno Zakonu o elektroničkim komunikacijama, Zakonu o zaštiti osobnih podataka i Direktivama EU 2002/58/EZ i 95/46/EZ treba nam vaša privola (prema članku 100, stavak 4 Zakona o elektroničkim komunikacijama NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13). Korištenjem ove Internet stranice dajete privolu i pristajete na uporabu kolačića.

Kako onemogućiti kolačiće
Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Te postavke možete konfigurirati u vašem web pregledniku.

Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka

Solektra d.o.o. štiti vašu privatnost i razvija tehnologiju koja vam omogućava najbolji i siguran način korištenja interneta. Ovaj dokument odnosi se na web stranicu solektra.hr i načinom prikupljanja podataka i njihovim korištenjem.

Koristeći se web stranicom, pristajete na postupanje s podacima u skladu s ovim dokumentom. Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.). Solektra d.o.o. neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Solektre d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Solektra d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza. Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Solektra d.o.o. ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti. Solektra d.o.o. informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te redovito daje kupcima mogućost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe.

Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu solektra.hr te na sve stranice unutar solektra.hr domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi na solektra.hr domeni, za koje stranice solektra.hr nije nadležan niti odgovoran te za koje stranice solektra.hr ne prikuplja i ne obrađuje podatke korisnika.