Partneri

Solektra d.o.o. je u suradnji sa svojim partnerom IBC Solar AG uspostavila vrlo temeljit program kontrole kvalitete opreme koje ugrađuje u sunčane elektrane kako bi za krajnjeg korisnika osigurala najvišu razinu kvalitete po konkurentnoj cijeni.

Kontrola kvalitete provodi se u svim fazama proizvodnje opreme, u certificiranim proizvodnim pogonima, u vlastitim centrima za ispitivanja (klima komore, elektroluminiscencija, flash test), kao i vlastitim elektranama za testiranje opreme gdje se oprema testira u realnim radnim uvjetima.

U našoj ponudi možete naći isključivo proizvode renomiranih proizvođača, koji koriste ”State-Of-The-Art” tehnologiju i zadovoljavaju visoke kriterije kvalitete te samim tim garantiraju odlične preformanse i visoku pouzdanost.

ibc-solar

IBC Solar

IBC Solar je tvrtka specijalizirana za distribuciju opreme za izgradnju fotonaponskih sustava. Tvrtka, osnovana 1982. godine, vodeći je distributer opreme u Njemačkoj te u svom asortimanu nudi opremu renomiranih svjetskih proizvođača vrhunske kvalitete.

Logo_400px_Screen1_2014

ELIAS

Od 2004. poduzeće Elias uspješno razvija novu generaciju infracrvenih grijalica korištenjem čistih alternativnih izvora energije. Svojim višegodišnjim iskustvom uspješno postavlja standarde u industriji grijanja.

deger

DEGER

Od 1999. Deger stalno razvija nove ideje i koncepte za optimalno korištenje Sunčeve energije kroz sustave za praćenje Sunca. Deger razvija i proizvodi inteligentne sustave za jednoosno i dvoosno praćenje Sunca.

sma-logo1

SMA

SMA Solar Technology AG je njemački proizvođač i globalni lider u razvoju, proizvodnji i prodaji izmjenjivača. Osnovan je 1981., sa sjedištem u Niestetal, Hesse, Njemačka.

nikakons

NIKA KONSTRUKCIJE

Tvrtka Nika konstrukcije d.o.o. prisutna je na svjetskom tržištu od 1986. godine. Oni nude inovativna konstruktivna rješenja za  montažu sunčanih elektrana, a o kvaliteti njihovih proizvoda govori i činjenica da su prisutni na svim kontinentima i za sve proizvode posjeduju relevantne certifikate kvalitete.

Logo_Zumtobel_Lighting

Zumtobel

Poduzeće Zumtobel s korijenima u Vorarlbergu ponuđač je cjelovitih rješenja za profesionalnu unutarnju i vanjsku rasvjetu zgrada. Kao vodeći inovator, Zumtobel nudi širok spektar kvalitetnih svjetiljaka i sustava za upravljanje rasvjetom za različita područja primjene u profesionalnoj rasvjeti zgrada.

Partner-elektroinstalateri

Elektroinstalateri

Osnovna djelatnost društva Elektroinstalateri d.o.o. je izvođenje jednostavnih i kompleksnih elektro radova u graditeljstvu, razrada i rješenje projektnih zadataka, izrada razvodnih uređaja te izvedba instalacija za obnovljive izvore energije.

HERMI logo

HERMI

Poduzeće Hermi d. o. o. u svom asortimanu nudi vrhunski kvalitetne proizvode za kompletnu, unutarnju i vanjsku zaštitu od posljedica udara munje i prenapona. S Dugoročnom i usmjerenom vizijom, poduzeće strateški razvija inovativnu ponudu koju odlikuje velika prilagodljivost i svestrana upotrebljivost produkata.